Sporto gydytojas: K. Durantas grįš toks pat, koks buvo iki traumos

Praeitame NBA sezone Bruklino "Nets" gretose taip ir nedebiutavusios lygos superžvaigždės Kevino Duranto gydytojas Laithas Jazrawi mano, kad atletas sugrįš tokiame pačiame lygyje, kokį demonstravo 2019 metais.



"Kevinas Durantas dar nesenas, jam ne 36, ne 37, - teigia specialistas iš Niujorko. - Jis kol kas nepriartėjo prie karjeros pabaigos. Jam viskas bus gerai.

Nematau jokios problemos kalbant apie tai, kad jis grįš toks pat, koks buvo iki traumos prieš pusantrų metų."

K.Durantas, vilkėdamas "Golden State Warriors" ekipos marškinėlius, užpraeito sezono atkrintamųjų varžybų metu patyrė sunkią Achilo sausgyslės traumą, o vasarą kartu su savo bičiuliu Kyrie Irvingu perėjo į Brukliną, nors buvo žinoma, kad žaisti pirmajame sezone negalės.


Negana to, dukart NBA čempionas ir 10-ies "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis buvo užsikrėtęs ir koronavirusu, nuo kurio greitai pasveiko.

Užpraėjusiame reguliariajame sezone K.Durantas per susitikimą vidutiniškai rinko po 26 taškus (52,1 proc. met., 35,3 proc. trit.), atkovojo 6,4 bei perėmė 0,7 kamuolio, atliko 5,9 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo 1,1 metimo.

Atkrintamosiose varžybose 32 metų 208 cm ūgio puolėjo rodikliai buvo dar įspūdingesni - 32,3 pelnyto taško (51,4 proc. met., 43,8 proc. trit.), 4,8 atkovoto bei 1,1 perimto kamuolio, 4,5 rezultatyvaus perdavimo ir po 1 blokuotą metimą.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: