S. Hinkie apie gandus dėl J. Embiido iškeitimo: o Dieve, žmonės jau pamiršo, kaip sunkiai jį gavome

Buvęs Filadelfijos "76ers" generalinis vadybininkas Samas Hinkie mano, kad dabartinei klubo vadovybei nereikia net mąstyti apie didžiausios komandos žvaigždės Joelo Embiido išmainymą.



Specialistas prisipažino, kad jis visuomet labai negatyviai reaguoja į periodiškai žiniasklaidoje pasirodančius gandus apie atsisveikinimą su kamerūniečiu.

"O Dievie! Nejaugi žmonės pamiršo, kiek vargo mums buvo įsigyjant Embiidą?

Į NBA komandos sudėtį pridėti žvaigždėtą žaidėją nėra neįmanoma, tačiau netoli to. Tam reikia arba tiesiog neįtikėtinos sėkmės, arba labai tau laiko ir pastangų. Na, nebent dar kažko netikėto.


Kalbame apie jauną žaidėją, kuris, pagal įprastus suvokimus, dar tik pasiekia savo geriausią formą. Ir dabar norite jo atsikratyti? Ne."

Praėjusiame reguliariajame NBA lygos sezone J.Embiidas per rungtynes vidutiniškai rinko po 23 taškus, atkovojo 11,6 bei perėmė 0,9 taško, atliko po 3 rezultatyvius perdavimus ir blokavo 1,3 metimo.

Atkrintamosiose varžybose 26 metų 213 cm ūgio vidurio puolėjai rodikliai buvo dar įspūdingesni - po 30 pelnytų taškų, 12,3 atkovoto bei 1,5 perimto kamuolio, 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir 1,3 blokuoto metimo per mačą.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: