Ch. Paulas karjerą norėtų tęsti Los Andžele arba Niujorke

Oklahomos "Thunder" ekipoje praėjusiame NBA sezone antrąjį kvėpavimą įgijęs lygos veteranas Chrisas Paulas norėtų tęsti karjerą Los Andžele arba Niujorke, praneša "Knicks Film School" apžvalgininkas Jonathanas Macri.



Žurnalisto teigimu, tik vieną sezoną Oklahomoje praleidęs 10-ies "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis ketina pakeisti komandą.

Dukart olimpinio čempiono kontrakte dar liko dveji metai, per kuriuos jis uždirbtų net 85 mln. JAV dolerių.

Los Andžele jis jau rungtyniavo 2011-2017 metais vilkėdamas "Clippers" komandos marškinėlius.


"Šaltinis lygoje man pranešė, kad Chrisas Paulas pageidautų, jog sekantys jo krepšinio namai būtų Los Andžele (šis miestas - jo nuolatinė gyvenamoji vieta) arba Niujorke, ir tai yra rimtas veiksnys vykstančiose derybose.

Taip pat man pasakė, kad šiuo metu aptarinėjamas sandėris tenkina "Thunder" generalinį vadybininką Samą Presti, ir kad kamuolys yra "Knicks" prezidento Leono Rose'o rankose."

Praėjusiame NBA lygos reguliariajame sezone 35 metų 185 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 32 minutes rinko 17,6 taško (36,5 proc. trit.), atkovojo po 5 bei perėmė 1,6 kamuolio ir atliko 6,7 rezultatyvaus perdavimo.

Atkrintamosiose varžybose Ch.Paulo rodikliai tapo dar solidesniais - 21,3 pelnyto taško (37,3 proc. trit.), 7,4 atkovoto bei 1,6 perimto kamuolio ir 5,3 rezultatyvaus perdavimo per 37 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: