„Warriors“ gali iškeisti antrąjį šaukimą į blėstančią žvaigždę L. Aldridge'ą

ESPN analitikas Zachas Lowe papasakojo apie NBA sklindančius gandus, kad San Francisko "Golden State Warriors" klubas gali iškeisti antrąjį šaukimą naujokų biržoje į vieną San Antonijaus "Spurs" lyderių, tačiau jau blėstančią lygos žvaigždę LaMarcusą Aaldridge'ą.



"Vienas lygos atstovas man šiandien parašė: "Kalbama apie antrojo šaukimo iškeitimą į "Spurs" už Aldridge'ą ir vienuoliktąjį šaukimą."

Savaime aišku, jei įvyktų tokie mainai, "Warriors" tektų pagalvoti ir apie "algų kepurę".

Mano atsakymas buvo toks: "Beprotybė. "Warriors" negali to daryti. Negalima iškeisti antrojo šaukimo į Aldridge'ą", - parašė Z.Lowe.


Nors sepyniskart "Visų žvaigždžių" dalyvio statistiniai rodikliai išlieka puikūs, jie buvo prasčiausi per pastaruosius tris sezonus.

35-erių 211 cm ūgio sunkusis krašto puolėjas vidutiniškai per 33 minutes rinko 18,9 taško (38,9 proc. trit.), atkovojo 7,4 kamuolio, atliko 2,4 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo 1,6 metimo.

Priminsime, kas Steve'o Kerro treniruojami "Warriors" krepšininkai penkerius metus paeiliui dalyvavo lygos finale bei triumfavo trijuose iš jų, o praėjusiame sezone nusirito į patį turnyrinės lentelės dugną - iškovojo 15 pergalių ir patyrė 50 pralaimėjimų.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: