„Clippers“ bandys įsigyti R. Westbrooką

Los Andželo "Clippers" klubas bandys įsigyti NBA lygos superžvaigždę ir vieną Hjsustono "Rockets" lyderių Russellą Westbrooką jau šį tarpsezonį.



Kaip praneša krepšinio apžvalgininkas Kevinas O'Connoras, Kalifornijos komanda yra viena iš dviejų, kurias domina mainai su trigubų dublių meistro dalyvavimu. Be "Clippers" gynėjo įsigijimo variantus iki šiol svarsto Niujorko "Knicks" klubas.

Anksčiau "Rockets" vadovybė ne kartą buvo pareiškusi, kad neketina ardyti savo žvaigždėtojo R.Westbrooko ir Jameso Hardeno tandemo.

Kaip jau rašėme, į Filadelfijos "76ers" persikėlęs buvęs ilgametis "raketų" generalinis vadybininkas Darylas Morey norėtų savo naujojoje komandoje matyti ir 2018 metų lygos MVP J.Hardeną.


R.Westbrooko kontraktas baigsis 2023 metais su žaidėjo opcija vienam sezonui. Per trejus metus atletas gali uždirbti apie 132 milijonus dolerių.

Praėjusiame NBA lygos sezone 31 metų 191 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 36 minutes rinko 27,3 taško (37,4 proc. trit.), atkovojo 7,9 bei perėmė 1,6 kamuolio ir atliko po 7 rezultatyvius perdavimus.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: