„Knicks“ norėtų susigrąžinti C. Anthony

Niujorko "Knicks" klubas norėtų susigrąžinti praėjusiame NBA lygos sezone solidžiai Portlando "Trail Blazers" gretose rungtyniavusį Carmelo Anthony, praneša SNY.tv apžvalgininkas Ianas Begley.



Niujorko ekipos marškinėlius veteranas vilkėjo 2011-2017 metais.

"Knicks" nori sugrąžinti Carmelo į komandą, tačiau prioriteta jiems yra kitos superžvaigždės, tokios kaip Chrisas Paulas ar Russllas Westbrookas.

"Knicks" planavo pakviesti Carmelo Anthony prieš praėjusį sezoną, jei jiems būtų pavykę įsigyti Keviną Durantą ir Kyrie Irvingą. Leonas Rose'as tuomet buvo Carmelo agentas. Logiška manyti, kad "Knicks" ir Anthony bent jau svarstys sugrįžimo galimybę.


Šansai padidėtų išsimainius Paulą. Tačiau klube yra ir tokių, kurie mato Anthony kaip taikinį laisvųjų agentų rinkoje nepriklausomai nuo situacijos su Paulu."

Triskart olimpinis čempionas ir 10-ies "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis šiame tarpsezonyje taps laisvuoju agentu.

Praėjusiame NBA lygos reguliariajame sezone 36 metų 203 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 33 minutes įmesdavo 15,4 taško (38,5 proc. trit.), sugriebdavo 6,3 atšokusio kamuolio ir atlikdavo 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Panašūs C.Anthony rodikliai buvo ir atkrintamosiose varžybose - 15,2 pelnyto taško (42,1 proc. trit.), po 5 atkovotus bei po 1 perimtą kamuolį ir po 2 rezultatyvius perdavimus per 35 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: