Ch. Broussardas: K. Irvingas nenori komandoje J. Hardeno, nes jis niekada nebuvo trečias

Garsus krepšinio analitikas Chrisas Broussardas pareiškė, kad Bruklino "Nets" žvaigždėtasis atakų organizatorius Kyrie Irvingas nepageidauja Hjustono "Rockets" lyderio Jameso Hardeno išmainymo į jo komandą.



"Lygoje kalbama, kad Durantas nori, o Irvingas - ne. Kadangi Hardenas greičiausiai norės pats valdyti kamuolį.

Kyrie reikia pagalvoti, su kuo iš "Nets" Jamesas Hardenas palaiko gerus santykius. Tai yra Mike'as D'Antoni, kuris neseniai paskirtas Steve'o Nasho asistentu.

D'Antoni vadina Hardeną geriausiu atakuojančiu žaidėju, kokį jam yra tekę matyti. Visose D'Antoni puolimo schemose buvo vienas žaidėjas, kuris valdė kamuolį ir organizavo atakas visiems kitiems. Kam jis atiduos kamuolį, jei jie įsigis Hardeną?


Nemanau, kad Irvingas norės būti trečias žaidėjas komandoje. Jis niekada nebuvo trečias", - teigia Ch.Broussardas.

Dabartiniame 2018 metų NBA lygos MVP kontrakte dar liko treji metai, per kuriuos jis uždirbtų net 133 mln. JAV dolerių, tačiau pats krepšininkas reikalauja mainų ir nori pereiti tik į "Nets".

Praėjusiame reguliariajame sezone 31-erių 196 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 37 minutes rinko 34,3 taško (35,5 proc. trit.), atkovojo 6,6 bei perėmė 1,8 kamuolio ir atliko 7,5 rezultatyvaus perdavimo.

Kiek mažiau solidūs J.Hardeno rodikliai buvo ir atkrintamosiose varžybose - 29,6 pelnyto taško (33,3 proc. trit.), 5,6 atkovoto bei 1,5 perimto kamuolio ir 7,7 rezultatyvaus perdavimo per 37 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: