S. Curry: K. Thompsono trauma - spyris į tarpukojį, buvo daug ašarų

2015-2019 metais NBA finaluose žaidęs ir trijuose iš jų triumfavęs "Golden State Warriors" klubas praėjusiame sezone liko absoliučiai blogiausia lygos ekipa, o ateinančiame jai nepadės Achilo sausgyslės plyšimą patyręs vienas lyderių Klay'us Thompsonas.



Bičiulio traumą pirmą kartą pakomentavo ryškiausia "karių" žvaigždė Stephenas Curry.

"Klay'us - geriausias atakuojantis gynėjas lygoje. Jo trauma buvos spyris į tarpukojį. Buvo daug ašarų, - teigia triskart NBA čempionas ir dusyk lygos MVP. - Tokiais momentais nežinai ką pasakyti. Vaikinui nusimato dvi sunkios reabilitacijos.

Bet mes turime pridengti jo užnugarį. Tikimės, kad jis bus šalia, dalyvaus mūsų veiksmuose ir palaikys ryšį.


Žinome, kad galime varžytis su bet kuo lygoje. Skamba beprotiškai. Supraskite mane teisingai, mes suvokiame, koks svarbus yra Klay'us. Nuolat girdime kalbas, kad tai - mūsų pabaiga, kad tyčia "nurašysime" sezoną.

Tačiau gyvename dabartimi. Mintis, kad atsidūrėme besivejančių vaidmenyje, atgaivina jėgas. "Lakers" - dabartiniai čempionai. Privalome juos nugalėti. Esame tam pasiruošę!"

Visą savo karjerą "kariams" atstovavęs K.Thompsonas triskart tapo NBA čempionu, dalyvavo penkeriose "Visų žvaigždžių" rungtynėse bei 2016 metais laimėjo tritaškių konkursą.

Praėjusiame sezone 30-metis 198 cm ūgio gynėjas nerungtyniavo dėl kelio kryžminių raiščių plyšimo, o užpraeitame vidutiniškai rinko 21,5 taško (40,2 proc. trit.), atkovojo 3,8 bei perėmė 1,1 kamuolio ir atliko 2,4 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: