S. Baylessas: „Lakers“ gynyba nukentėjo tarpsezonyje, problema - M. Harrellas

Savo antipatija Los Andželo "Lakers" klubui garsėjantis garsus televizijos laidų vedėjas Skipas Baylessas kasdien bent po kartą įgelia Kalifornijos komandai.



Šį kartą jis pažymėjo, kad nesutinka su visuotine nuomone dėl NBA čempionų sustiprėjimo tarpsezonyje, kadangi susilpnėjo jų gynyba.

Ekspertas pažymėjo, kad laisvųjų agentų rinkoje prisiviliotas praėjusio sezono geriausias lygos šeštasis žaidėjas Montrezlas Harrellas taps silpniausia grandimi komandos gynybinėse schemose.

"Matėme tikrąjį Trezą "burbule". Ypač prieš "Nuggets", jis visiškai nesugebėjo apsiginti prieš jų aukštaūgius, tiek prieš Plumlee, o ypač - Jokičių.


Ir žinote, dėl ko? Jo ūgis yra 203 cm, jis nesugeba apginti krepšio ir yra silpniausia grandis gynyboje. Nesiginčiju, puolime jis - monstras, tai tiesa.

Jis veržiasi po krepšiu kaip išprotėjęs. Metimo neturi, tačiau atakuoti gali. Ir tai viskas, ką jūs gavote? Juk gynyba ženkliai nukentėjo.

"Lakers" prarado du svarbius žaidėjus, kurie jiems suteikdavo psichologinį pastovumą ir tvirtumą, darė juos nepalankiais varžovams. Jie neteko Rondo ir Dwighto. Ir JaVale'ą! Kai jis blokavo metimus, tai jau tikrai blokavo", - pažėrė S.Baylessas.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: