„Blazers“ prezidentas: C. Anthony greičiausiai kils nuo suolo

Portlando "Trail Blazers" prezidentas Neilas Olshey pranešė, kad 36-eriųi NBA lygos žvaigždė Carmelo Anthony ateinančiame sezone greičiausiai turės atsarginio vaidmenį.



"Melo viską supranta. Greičiausiai jis kils nuo atsarginių žaidėjų suolelio. Manau, kad tokiame vaidmenyje jis galės labiau atsiskleisti.

Priklausomai nuo to, kas žais starto penkete lengvojo krašto puolėjo pozicijoje, mes manome, kad tai bus Robertas Covingtonas arba Derrickas Jonesas, Melo nebeturės tiek daug laiko pasireikšti.

Su antrąja sudėtimi jis galės žaisti trijų sekundžių zonoje, dažniau gaus kamuolį ir dažniau dalyvaus atakose", - teigia N.Oshley.


Kaip jau skelbėme, triskart olimpinis čempionas ir 10-ies "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis su Portlando klubu neseniai sudarė naują vienerių metų minimalią sutartį.

Praėjusiame NBA lygos reguliariajame sezone 203 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 33 minutes įmesdavo 15,4 taško (38,5 proc. trit.), sugriebdavo 6,3 atšokusio kamuolio ir atlikdavo 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Panašūs C.Anthony rodikliai buvo ir atkrintamosiose varžybose - 15,2 pelnyto taško (42,1 proc. trit.), po 5 atkovotus bei po 1 perimtą kamuolį ir po 2 rezultatyvius perdavimus per 35 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: