L. Ballas - M. Jordanui: sujunk tris mano sūnus savo komandoje, ir „Hornets“ taps čempionais

Lietuvoje pagarsėjęs šoumenas LaVaras Ballas davė patarimą geriausiu visų laikų krepšininku tituluojamam Michaelui Jordanui, kaip laimėti NBA čempionatą.



Neseniai įvykusioje naujokų biržoje Šarlotės "Hornets" klubas, kurio savininkas yra Čikagos "Bulls" legenda, pasirinko jauniausiąjį LaVaro sūnų LaMelo Ballą trečiuoju šaukimu.

"Su LaMelo viskas bus tvarkoje. Paimk LiAngelo - bus dar geriau. Paimk Lonzo, garantuoju, laimėsi čempionatą ir tapsi kiečiausiu savininku istorijoje", - pareiškė LaVaras.

Dabar jau 19-os LaMelo bei 22-ejų LiAngelo karjerą pradėjo Prienų-Birštono "Vytauto" komandoje, jaunėlis praėjusį sezoną žaidė Australijoje, o vyresnysis buvo kviečiamas į Naujojo Orleano "Pelicans" dublerių komandą, tačiau joje taip ir nedebiutavo.


Tuo tarpu vyriausioji LaVaro atžala Lonzo 2017 metų NBA naujokų biržoje savo pavardę išgirdo antras. Visgi prieš praėjusį sezoną jam teko keltis į "Pelicans" po didžiulių mainų su Anthony Daviso dalyvavimu.

Praėjusiame sezone 23-rjų 198 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 32 minutes rinko 11,8 taško (37,5 proc. trit.), atkovojo 61 bei perėmė 1,4 kamuolio ir atliko po 7 rezultatyvius perdavimus.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: