„Burbulo“ MVP D. Lillardas: žaisti Orlande buvo kur kas lengviau nei įprastomis sąlygomis

"Burbulo" MVP Damianas Lillardas pareiškė, kad žaisti Orlande buvo kur kas lengviau nei įprastinėmis sąlygomis NBA lygoje.



"Asmeniškai man žaisti "burbule" buvo nesulyginamai lengviau. Niekas nenukreipė dėmesio nuo krepšinio, - teigia Portlando "Trail Blazers" lyderis. - Po rungtynių niekur nereikdavo skristi. Palikdavome areną apie 22-23 valandą ir iš karto grįždavome į viešbutį.

Iškart po rungtynių būdavo atsistatymo procedūros, o po jų kambariuose jau laukdavo paruoštas maistas. Netekdavo sėsti į lėktuvą, skubėti į viešbutį ir įsikurti jame. Reikdavo tiesiog atsibusti kitą rytą ir treniruotis toje pačioje vietoje.

Organizmas greičiau atsistato. Mes mažiau pavargdavome. Man "burbule" buvo kur kas lengviau. Štai dėl ko kai kurie žaidėjai buvo tiesiog nuostabioje formoje."


Reguliariajame sezone 30-metis 191 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 38 minutes rinko po 30 taškų (40,1 proc. trit.), atkovojo 4,3 bei perėmė 1,1 kamuolio ir atliko po 8 rezultatyvius perdavimus.

Atkrintamosiose varžybose D.Lillardo rodikliai gerokai sumenko - 24,3 pelnyto taško (39,4 proc. trit.), 3,5 atkovoto bei 0,5 perimto kamuolio ir 4,3 rezultatyvaus perdavimo per 36 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: