Naujasis „Rockets“ treneris: suteikiau J. Hardenui laiko

Naujasis Hjustono "Rockets" vyriausiais treneris Stephenas Silasas mano, kad NBA lygos superžvaigždė Jamesas Hardenas liks komandoje ir suteikė jam laiko viską apmąstyti.



"Raketų" lyderis iki šiol neatvyko į treniruočių stovyklą Hjustone, nors jo bendraklubiai jau treniruojasi individualiai.

"Kai iškyla tokia situacija, ir žaidėjas susiduria su neapsisprendimu ar panašiai, atsitraukiu žingsniu atgal ir suteikiu jam kažkiek laiko. Manau, mano bendravimą su Jamesu galima apibūdinti taip: "Aš duodu tau laiko", - situaciją pakomentavo strategas.

Priminsime, kad 2018 metų lygos MVP pareiškė norą persikelti į Bruklino "Nets", tačiau klubas nenori paleisti savo lyderio.


Praėjusiame reguliariajame sezone 31-erių 196 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 37 minutes rinko 34,3 taško (35,5 proc. trit.), atkovojo 6,6 bei perėmė 1,8 kamuolio ir atliko 7,5 rezultatyvaus perdavimo.

Kiek mažiau solidūs J.Hardeno rodikliai buvo ir atkrintamosiose varžybose - 29,6 pelnyto taško (33,3 proc. trit.), 5,6 atkovoto bei 1,5 perimto kamuolio ir 7,7 rezultatyvaus perdavimo per 37 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: