J. Embiidas: esu labai nusivylęs, nes nesulaukiu reikiamos pagarbos

NBA lygos superžvaigždė ir vienas Filadelfijos "76ers" lyderių Joelis Embiidas, atsakydamas į klausimą apie individualius apdovanojimus, pabrėžė, kad yra nepakankamai vertinamas.



"Esu labai nusivylęs, kadangi nesulaukiu pagarbos, kurios esu nusipelnęs, - pareiškė praėjusiame sezone į jokius simbolinius penketus neišrinktas kamerūnietis. - Tačiau svarbiausia yra pergalės. Jei tu nelaimėsi, tai ir nesulauksi pagarbos.

Tai yra vienintelis dalykas, kuris mane jaudina. Kai laimi tu, laimi ir visi kiti komandoje. Tai yra svarbiausia, apie ką sužinojau nuo to momento, kai patekau į lygą.

Reikalas ne tik manyje, o ir komandoje, nes jei darau šiuos vaikinus geresniais, o jie daro geresne komandą, ir mes kartu laimime, išlošia visi. Visi gauna kontraktus,visi gauna apdovanojimus ir panašius dalykus, todėl visuomet sakau, kad svarbiausia - tai pergalės!"


Praėjusiame reguliariajame sezone J.Embiidas vidutiniškai per 30 minučių įmesdavo po 23 taškus, sugriebdavo 11,6 atšokusio kamuolio, atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus ir blokuodavo 1,3 metimo.

Atkrintamosiose varžybose 26-erių 213 cm ūgio vidurio puolėjo rodikliai buvo dar įspūdingesni - po 30 pelnytų taškų, 12,3 atkovoto bei 1,5 perimto kamuolio, 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir 1,3 blokuoto metimo per 36 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: