Istorija, kaip D. Trumpas nutraukė K. Bryanto ir J. Williamso muštynes

Garsus sporto apžvalgininkas Jeffas Perlmanas podkaste "The Ryen Russillo" papasakojo istoriją, kaip JAV prezidentas Donaldas Trumpas 90-aisiais nutraukė Los Andželo "Lakers" legendos Kobe Bryanto ir Naujojo Džersio "Nets" aukštaūgio Jaysono Williamso muštynes.



"Veiksmas vyko tuo metu Trumpo nuosavybe buvusio viešbučio "Grand Hyatt" lifte. Viešbutis buvo parduodamas už mažesnė savo vertės sumą. Taigi, lifte buvo Trumpas, Jaysonas Williamsas, Charlesas Oakley ir tuo metu visai jaunas Kobe Bryantas.

Labai blogą reputaciją turėjęs Williamsas kažką pasakė Kobei. Nepamenu tiksliai žodžių, bet tai buvo maždaug: "Kaip laikaisi, Kobe?"

Bryantas tiesiog atsakė: "Na, gerai..." Williamsas įsiuto, nes buvo iš tos senmosios mokyklos vaikinų, kuris tikėjo tam tikru kodeksu, pagal kurį turi su kitais elgtis pagarbiai.


Wiliiamsas puolė Kobe ir pradėjo jį mušti tiesiog lifte. Nesu Donaldo Trumpo gerbėjas, tačiau tai buvo vienas iš tų nedaugelio momentų, dėl kurių jis nusipelno pagarbos. Donaldas Trumpas įsikišo ir nutraukė Jaysono Williamso ir Kobe Bryanto muštynes", - prisiminė J.Pearlmanas.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: