K. Perkinsas: J. Hardenas šį sezoną padarys „Rockets“ pajuokos objektu

Buvęs ilgametis NBA žaidėjas, 2008 metų lygos čempionas, o dabar ESPN krepšinio apžvalgininkas Kendrickas Perkinsas, kad dėl NBA superžvaigždės ir Hjustono "Rockets" lyderio Jameso Hardeno Teksaso komanda ateinančiame sezone taps pajuokos objektu.



"Jamesas Hardenas - tai "Rockets". Jis yra įspaudas visuose dalykuose, kuriuos jie daro. Tai, kad jis pasielgė neprofesionaliai ir nepasirodė treniruotėje pirmąją stovyklos dieną, rodo, kad ateinančiame sezone "Rockets" taps pajuokos objektu!

Parodyk treneriui Silasui tokį pat dėmesį, jei jo vietoje būtų Philas Jacksonas", - parašė K.Perkinsas.

Priminsime, kad 2018 metų lygos MVP pareiškė norą persikelti į Bruklino "Nets" komandą, kurioje jau yra dvi žvaigždės - Kevinas Durantas ir Kyrie Irvingas.


Praėjusiame reguliariajame sezone 31-erių 196 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 37 minutes rinko 34,3 taško (35,5 proc. trit.), atkovojo 6,6 bei perėmė 1,8 kamuolio ir atliko 7,5 rezultatyvaus perdavimo.

Kiek mažiau solidūs J.Hardeno rodikliai buvo ir atkrintamosiose varžybose - 29,6 pelnyto taško (33,3 proc. trit.), 5,6 atkovoto bei 1,5 perimto kamuolio ir 7,7 rezultatyvaus perdavimo per 37 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: