K. Durantas: visai negalvoju apie J. Hardeną, man patinka mano komanda

Prieš praeitą sezoną į Bruklino "Nets" perėjęs, tačiau dėl traumos naujojoje komandoje taip ir nedebiutavęs Kevinas Durantas pakomentavo gandus apie galimą kitos NBA lygos superžvaigždės, Hjustono "Rockets" lyderio Jameso Hardeno prisijungimo prie jo klubo.



"Visai negalvoju apie Jamesą Hardeną. Jis nėra mūsų komandos žaidėjas, - teigia K.Durantas. - Man patinka mūsų komanda. Turime šansų kovoti dėl titulo."

Kaip jau rašėme, J.Hardenas tik antradienį atvyko į "Rockets" treniruočių stovyklą "Toyota Center", kur jam buvo atliktas COVID-19 testas, o komandos vyriausiasis treneris Stephenas Silasas pranešė, kad kol kas krepšininkas negali treniruotis dėl protokolo reikalavimų.

Trečiadienį pranešta, kad žaidėjui bus atlikti net šeši koronaviruso testai.


Prieš porą dienų 31-erių gynėjas buvo pastebėtas striptizo klube Las Vegase, kur savo gimtadienį šventė repo atlikėjas Lil Baby.

Taip pat prieš atvykimą į treniruočių stovyklą J.Hardenas leido suprasti klubo vadovybei, kad sutinka būti išmainyta ne tik į Bruklino "Nets", bet ir į Filadelfijos "76ers' ar kitą lygos komandą, kuri pretenduoja į čempionės titulą.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: