S. Curry - apie gandus dėl J. Hardeno „Warriors“: prieš porą metų kalbėjo, kad atvyks LeBronas

NBA superžvaigždė ir San Francisko "Golden State Warriors" lyderis Stephenas Curry pakomentavo gandus apie galimą Hjustono "Rockets" vedlio perėjimą į jo komandą po stambių mainų.



"Kada tai buvo? Lyg ir prieš 2-3 metus kalbėjo, kad pas mus atvyks LeBronas, paliks Klivlandą ir žais mūsų komandoje. Ko tik neišgirsi. Visa tai yra dalis mažo pasaulio, kuris vadinasi NBA", - pareiškė triskart NBA čempionas ir dusyk lygos MVP.

Kaip jau rašėme, J.Hardenas tik antradienį atvyko į "Rockets" treniruočių stovyklą "Toyota Center", kur jam buvo atliktas COVID-19 testas, o komandos vyriausiasis treneris Stephenas Silasas pranešė, kad kol kas krepšininkas negali treniruotis dėl protokolo reikalavimų.

Trečiadienį pranešta, kad žaidėjui bus atlikti net šeši koronaviruso testai.


Prieš kelias dienas 31-erių gynėjas buvo pastebėtas striptizo klube Las Vegase, kur savo gimtadienį šventė repo atlikėjas Lil Baby.

Taip pat prieš atvykimą į treniruočių stovyklą J.Hardenas leido suprasti klubo vadovybei, kad sutinka būti išmainyta ne tik į Bruklino "Nets", bet ir į Filadelfijos "76ers" ar kitą lygos komandą, kuri pretenduoja į čempionės titulą.

Ketvirtadienį garsiausias lygos barzdočius savo pageidaujamų klubų sąrašą papildė dar dviejomis Rytų konferencijos ekipomis - Milvokio "Bucks" ir Majamio "Heat".





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: