G. Kasparovas ir K. Love'as skirtingai įvertino žurnalistus pėstininkais pavadinusį K. Irvingą

Kaip jau rašėme, NBA skyrė po 25 tūkst JAV dolerių baudas su žiniasklaida atsisakančiu bendrauti vienam Bruklino "Nets" lyderių Kyrie Irvingui ir jo klubui.



Lygos superžvaigždė po šios nuobaudos pareiškė, kad "nenori kalbėti su pėstininkais".

Į šį K.Irvingo pasakymą skirtingai sureagavo 2016 metų NBA čempionas ir 5 "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis Kevinas Love'as bei 13 kartų pasaulio šachmatų čempionas Garry Kasparovas.

"Visada pamenu Flipo Saunderso žodžius, kad turime vertinti kiekvieno indėlį į mūsų bendrą reikalą, - teigia Klivlando "Cavaliers" aukštaūgis. - Žurnalistai uždirba pragyvenimui užduodami mums klausimus, tai jų darbas. Ir esu dėkingas, kad visi galime tęsti darbą šiuo sudėtingu laikotarpiu, kad žurnalistai taip pat neliko be veiklos.


Manau, kad kiekvienas vyras, kiekviena moteris yra pranašesni už mane kažkuo, ir galėčiau iš jų kažko pasimokyti. Taip veikia mano smalsumas.

Dėl to manau, kad pavadindamas kažką pėstininku išreiški nepagarbą. Suprantu Kyrie minčių eigą, kad jis nori paveikti daugelį žmonių teigiamai.

Tačiau esu ne tas žmogus, kuris kokiu nors būdu skirsto žmones, bet tai mano pozicija. Bet kokiu atveju aš myliu Kyrie".

"Nėra nieko blogo kalbėti su pėstininkais. Iš tiesų blogai, jei jie pradeda tau atsakyti! Tai reiškia, kad turi problemų", - pajuokavo G.Kasparovas.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: