S. Jacksonas - J. Hardenui: vietoje to, kad padėtum juodaodžiui treneriui, tu lakstai paskui reperius

14 sezonų NBA lygoje praleidęs ir 2003 metais su San Antonijaus "Spurs" klubu čempionu tapęs Stephenas Jacksonas sukritikavo lygos superžvaigždės ir Hjustono "Rockets" lyderio Jameso Hardeno elgesį.



"Situacija atrodo taip, lyg tu, Jamesai, nenorėtum žaisti vadovaujant naujajam treneriui Stephenui Silasui. Tai tiesa?

Ir po tokių dalykų jūs stebitės, kodėl juodaodis treneris iškart patenka į mėšliną situaciją vos tik gavęs darbą lygoje.

Pažvelk į savo poelgius, Jamesai. Kietas vaikinas tavo vietoje su malonumu žaistų su juodaodžiu treneriu, kad padėtų savo komandai tapti sėkminga. Tu gali sukurti komandą kartu su kitais kietais vaikinais, Johnu Wallu ir DeMarcusu Cousinsu.


Bet vietoj to tu kol kas lakstai paskui reperius", - savo pyktį išliejo savo parama "Black Lives Matter" judėjimui pagarsėjęs S.Jacksonas.

Kaip jau rašėme, trečiadienį pranešta, kad į treniruočių stovyklą pavėlavusiam žaidėjui bus atlikti net šeši koronaviruso testai.

Prieš tai 31-erių gynėjas buvo pastebėtas striptizo klube Las Vegase, kur savo gimtadienį šventė repo atlikėjas Lil Baby.

Taip pat prieš atvykimą į treniruočių stovyklą J.Hardenas leido suprasti klubo vadovybei, kad sutinka būti išmainyta ne tik į Bruklino "Nets", bet ir į Filadelfijos "76ers" ar kitą lygos komandą, kuri pretenduoja į čempionės titulą.

Ketvirtadienį garsiausias lygos barzdočius savo pageidaujamų klubų sąrašą papildė dar dviejomis Rytų konferencijos ekipomis - Milvokio "Bucks" ir Majamio "Heat".





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: