LaVaras pasidžiaugė per anksti - „Pistons“ atleido LiAngelo

Detroito "Pistons" klubas, su kuriuo neseniai trejų metų kontraktą pasirašė Deividas Sirvydis, suteikė šansą išbandyti jėgas NBA lygoje ir trečiajam LaVaro Ballo sūnui LiAngelo, tačiau garsiosios šeimos galva džiaugėsi per anksti.

Vidurinioji garsiosios šeimos atžala sudarė negarantuotą sutartį pagal schemą "Exhibit 10". Pasibaigus treniruočių stovyklai toks kontraktas galėjo būti įformintas kaip dvišalis, ir krepšininkas greičiausiai rungtyniautų G lygoje.



Tokią galimybę Li.Ballas jau turėjo praėjusį sezoną, kai buvo sukirtęs rankomis su dukterine Oklahomos "Thunder" komanda, tačiau joje taip ir nedebiutavo.

Visgi pranešama, kad "Pistons" nepatikėjo krepšininko galimybėmis ir sutarties su juo nesudarys.

Kol kas 22-ejų 196 atakuojančio gynėjo ir lengvojo krašto puolėjo pozicijose galintis žaisti snaiperis profesionaliai yra rungtyniavęs tik Prienų-Birštono "Vytauto" komandoje.


2017-2018 metų LKL sezone Li.Ballas vidutiniškai per 22 minutes rinko 12,6 taško (41,5 proc. trit.) ir atkovojo 2,9 kamuolio.

19-metį sūnų LaMelo šių metų NBA naujokų biržoje trečiuoju šaukimu pasirinko Šarlotės "Hornets", o 23-ejų Lonzo vilki Naujojo Orleano "Pelicans" marškinėlius.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: