J. Hardenas vis dar nori palikti „Rockets“, tačiau žada būti profesionalus ir palaukti mainų

Pirmadienį NBA lygos superžvaigždė ir Hjustono "Rockets" lyderis Jamesas Hardenas pradėjo treniruotis su komanda, tačiau nepakeitė savo noro dėl iškeitimo į kitą klubą.



Kaip praneša ESPN, atletas informavo "raketų" vadovybę ir savininkus, kad bus profesionalus ir motyvuotas žaisti.

2019 metų lygos MVP sutinka, kad probleminė situacija sutrukdys klubui gauti mainais norimus resursus, taip pat suvokia, jog tam prireiks laiko.

Kaip jau rašėme, J.Hardenas tik antradienį atvyko į "Rockets" treniruočių stovyklą "Toyota Center", kur jam buvo atliktas COVID-19 testas, o komandos vyriausiasis treneris Stephenas Silasas pranešė, kad kol kas žvaigždė negali treniruotis dėl protokolo reikalavimų. Trečiadienį buvo pranešta, kad žaidėjui bus atlikti net šeši koronaviruso testai.


Prieš atvykdamas į treniruočių stovyklą krepšininkas buvo pastebėtas striptizo klube Las Vegase, kur savo gimtadienį šventė repo atlikėjas Lil Baby.

Taip pat J.Hardenas leido suprasti klubo vadovybei, kad sutinka būti išmainyta ne tik į Bruklino "Nets", bet ir į Filadelfijos "76ers" ar kitą lygos komandą, kuri pretenduoja į čempionės titulą. Ketvirtadienį garsiausias lygos barzdočius savo pageidaujamų klubų sąrašą papildė dar dviejomis Rytų konferencijos ekipomis - Milvokio "Bucks" ir Majamio "Heat".

Praėjusiame reguliariajame sezone 31-erių 196 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 37 minutes rinko 34,3 taško (35,5 proc. trit.), atkovojo 6,6 bei perėmė 1,8 kamuolio ir atliko 7,5 rezultatyvaus perdavimo.

Kiek mažiau solidūs J.Hardeno rodikliai buvo ir atkrintamosiose varžybose - 29,6 pelnyto taško (33,3 proc. trit.), 5,6 atkovoto bei 1,5 perimto kamuolio ir 7,7 rezultatyvaus perdavimo per 37 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: