LaVaras apie jo sūnų atleidusį „Pistons“: tai ne klubas, o tragedija

LaVaras Ballas pakomentavo NBA klubo Detroito „Pistons“ sprendimą pasirašius negarantuotą sutartį atsisakyti jo sūnaus LiAngelo Ballo.



„Žinoma, kad privalau ir noriu į tai sureaguoti. Detroito klube žmonės nuostabūs, komanda turi nepakartojamus sirgalius, bet ši frančizė visiškai sugriuvo. Klubas yra tikra tragedija. Aš daviau jiems naujokų biržos penkioliktuko žaidėją nemokamai! LiAngelo turi puikius krepšinio įgūdžius ir yra garsus, kad pritrauktų žiūrovų. Kaip jūs galite jo atsisakyti?

LiAngelo – geras taškų „darymo” specialistas. Jie graušis nagus. Galiausiai kada nors mano berniukai susiburs kokiame nors klube, aš jums sakau. O „Pistons“ iš tiesų dėl to gailėsis“, - L. Ballo žodžius cituoja „Parlons Basket“.

22 metų 196 cm ūgio LiAngelo Ballas neturi didelės profesionalaus krepšinio patirties. 2018 metais jis drauge su broliu LaMelo žaidė „Prienų“ komandoje. 2019 metų gruodį jis pasirašė sutartį su Oklahomos „Blue“ klubu G lygoje, tačiau joje taip ir nedebiutavo. Nepavyko jam debiutuoti ir NBA lygoje. „Pistons“ dvi savaites išbandė gynėją, tačiau nusprendė jo nepasilikti. 





Eurobasket.lt ir Alfa.lt

Video rekomendacijos: