D. Sirvydis netrukus prisijungs prie „Pistons“ treniruočių

Twitter nuotr.

Deividas Sirvydis artimiausiu metu prisijungs prie Detroito "Pistons" komandos treniruočių. Tai antradienį patvirtino klubo vyriausiasis treneris Dwane'as Casey.



Strategas pranešė, kad krepšininkas į Detroitą atvyko pirmadienį, o atlikus visas procedūras dėl COVID 19 jis galės treniruotis su komanda jau ketvirtadienį arba penktadienį.

2019 metų NBA naujokų biržoje gana aukštu 39-uoju šaukimu pasirinktas vilnietis neseniai pasirašė trejų metų trukmės kontraktą.

D.Sirvydis už pirmąjį sezoną gaus 900 tūkst., už antrąjį - 1,52 mln. JAV dolerių iki mokesčių atskaitymo.


Treti metai lietuvio kontrakte nėra garantuoti, tad jei joks klubas nepageidaus perimti jo sutarties, o "Pistons" nenorės jo paslaugų, krepšininkas taps laisvuoju agentu.

Pavasarį D.Sirvydį iš Vilniaus "Ryto" Jeruzalės "Hapoel" išpirko už 170 tūkst. eurų, o dabar Izraelio klubas gali gauti išpirką iki 750 tūkst. dolerių.

FIBA Čempionų lygoje 20-metis 204 cm ūgio puolėjas per dvejas rungtynes aikštelėje viso praleido 19 minučių, įmetė 1 tašką (0/2 dvit., 0/3 trit., 1/2 baudų), atkovojo kamuolį ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Izraelio pirmenybėse D.Sirvydis šiame sezone aikštelėje nepasirodė, o praeito pabaigoje spėjo sužaisti 4 mačus, vidutiniškai per 18 minučių pelnė 4,5 taško (45,4 proc. dvit., 14,3 proc. trit.), atkovojo 3,3 kamuolio ir rinko 1,3 naudingumo balo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: