Visam sezonui nurašytas S. Dinwiddie žvelgia optimistiškiau: yra nutikę ir beprotiškesnių dalykų

Kaip jau rašėme, pirmadienį Bruklino "Nets" gerbėjus pasiekė itin nemaloni žinia: iš rikiuotės ilgam iškrito vienas pagrindinių žaidėjų Spenceris Dinwiddie.



Atakų organizatorius dvikovos prieš Šarlotės "Hornets" trečiojo kėlinio pradžioje po susidūrimo su Bismacku Biyombo kurį laiką gulėjo ant parketo, tuomet nušlubavo į rūbinę.

Atlikti tyrimai pateikė niūrią diagnozę: krepšininkui įplyšo dešinio kelio kryžminis raištis, jam bus atlikta operacija, prognozuojama, kad jis gali praleisti visą likusį sezoną.

Pats krepšininkas savo "Instagram" paskyroje aprašė situaciją su 2014 metais patirta trauma, kai be pilno kelio raiščio plyšimo buvo diagnozuotas menisko plyšimas bei kiti struktūriniai sąnario pažeidimai. Buvo manoma, kad gynėjas pasveiks tik po metų, tačiau jis į rikiuotę grįžo po septynių mėnesių.


"Apibendrindamas noriu pasakyti, kad mane džiugina, jog aš visą gyvenimą paneigiu prognozes. Šiuo atveju blogiausia jų skelbia, kad būsių pasirengęs naujajam sezonui.

Kitas klausimas: ar praleisiu Bruklino nuotykį pakeliui link 2021 metų titulo? Mano atsakymas: nepamirškime praeitį. Buvo nutikę ir beprotiškesnių dalykų", - parašė S.Dinwiddie.

Šiame sezone įžaidėjas spėjo sužaisti vos du su puse mačus, o praėjusiame buvo vienas "Nets" lyderių.

27-erių 196 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 31 minutę rinko 20,6 taško, atkovojo 3,5 kamuolio ir atliko 6,8 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: