Li. Ballas pasirašė kontraktą su Plėtojimosi lygos klubu

Garsiosios Ballų šeimos vidurinioji atžala LiAngelo rungtyniaus NBA Plėtojimosi lygoje.



Kaip praneša Shamsas Charania, krepšininkas sukirto rankomis su G lygos klubu, kurio pavadinimas kol kas neatskleidžiamas.

Kol kas 22-ejų 196 atakuojančio gynėjo ir lengvojo krašto puolėjo pozicijose galintis žaisti snaiperis profesionaliai yra rungtyniavęs tik Prienų-Birštono "Vytauto" komandoje.

2017-2018 metų LKL sezone Li.Ballas vidutiniškai per 22 minutes rinko 12,6 taško (41,5 proc. trit.) ir atkovojo 2,9 kamuolio.


Priminsime, kad krepšininkas prieš NBA sezono startą buvo pasirašęs sutartį pagal schemą "Exhibit 10" su Deivido Sirvydžio atstovaujama Detroito "Pistons" komanda, tačiau po 11 dienų buvo atleistas.

"Ar turiu ką pasakyti apie tai? Žinoma. Detroite gyvena puikūs žmonės. Man patinka jų sirgaliai, tačiau klubas - tai tragedija.

Jie nemato gero žaidėjo. Jie gavo iš manęs loterijos bilietą šiaip sau, veltui! Jis turi žaidybinių įgūdžių bei sugebėjimų pritraukti žmones. Kaip galima to atsisakyti? "Pistons" mokysis iš savo asmeninės karčios patirties. Mano berniukai kada nors susijungs ir žais kartu", - tuomet burnojo  šeimos galva LaVaras Ballas.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: