A. Bogutas: D. Greenas norėjo persikelti į Europą, nuo to jį išgelbėjo S. Kerras

Buvęs San Fransisko "Golden State Warriors" aukštaūgis Andrew Bogutas papasakojo, kad komandos žvaigždė Draymondas Greenas turėjo problemų karjeros NBA lygoje pradžioje.



"Greenas buvo arti to, kad paliktų NBA. Daugelis nežino, bet tuometis treneris Markas Jacksonas bandydavo jį trečiojo numerio pozicijoje dažniau, nei ketvirtojo, o ši pozicija jam nepriimtina.

Debiutiniame sezone jis turėjo problemų su savęs atradimu lygoje ir komandoje. Bet kai tik jam galimybę suteikė Steve'as Kerras, viskas pasikeitė.

Draymondas jums patvirtins, kad jau buvo viena koja lėktuve į Europą, kadangi jo prašė daryti ne tai karjeros pradžioje", - papasakojo australas.


"Warriors" D.Greeną 2012 metų naujokų biržoje pakvietė vos 35-uoju šaukimu, tik po dviejų sezonų starto penketo žaidėju tapęs krepšininkas iškovojo tris čempiono žiedus ir dalyvavo trejose "Visų žvaigždžių" rungtynėse.

Viso NBA lygoje 30-metis 198 cm ūgio puolėjas sužaidė 583 rungtynes, vidutiniškai per 28 minutes rinko 8,9 taško, atkovojo 6,9 bei perėmė 1,4 kamuolio, atliko po 5 rezultatyvius perdavimus ir blokavo 1,1 metimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: