S. Nashas ir K. Durantas žavėjosi J. Hardeno rekordiniu debiutu „Nets“ gretose (VIDEO)

NBA superžvaigždė Jamesas Hardenas debiutavo Bruklino "Nets" gretose rungtynėse prieš Orlando "Magic" (122:115) pelnydamas 32 taškus, sugriebdamas 12 atšokusių kamuolių ir atlikdamas 14 rezultatyvių perdavimų.



Buvęs ilgametis Hjustono "Rockets" lyderis tapo pirmuoju žaidėju lygos istorijoje, kuriam jau pirmajame mače naujojoje komandoje pavyko surinkti trigubą dublį įmetant 30+ taškų.

"Nets" iškovojo komandinę pergalę. O su mumis dar nebuvo Kyrie Irvingo! Nieko sau, buvo labai baisu", - "Instagram" parašė J.Hardenas.

"Neįtikėtina! Buvo akivaizdu, kad Jamesas bando suprasti, kaip jam geriau žaisti. Pirmiausia man atrodė, kad darome per daug bereikalingų perdavimų. Bandėme daryti taip, kad visi jaustųsi patogiai.


Vėliau jis tiesiog įjungė agresyvų režimą, pradėjo rinkti taškus, o tai visiems mums palengvino žaidimą. Džiaugiuosi, kad jis atsigauna, jam reikia toliau dirbti ir gerinti žaidimą kiekvieną dieną", - pareiškė kita "Nets" superžvaigždė Kevinas Durantas.

"Jamesas pademonstravo puikią statistiką. Oho, jis vos nepasiekė keturgubo dublio. Žinoma, Jamesas - fantastiškas žaidėjas. Turime juos sujungti, sugalvoti, kaip padaryti taip, kad jis žaistų kaip moka ir tuo pačiu darytų geresniais kitus.

Jis 15 kartų stojo prie baudų metimo linijos, realizavo tritaškius, atkovojo 12 kamuolių, atliko 14 perdavimų, perėmė 4 kamuolius. Mes žinome, kas jis toks. Jis yra pasaulinio lygio krepšininkas", - pridūrė Bruklino komandos vyriausiasis treneris Steve'as Nashas.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: