Su LeBronu apsižodžiavusi moteris: „Jis mane išvadino kale“ (FOTO) (VIDEO)

Su LeBronu apsižodžiavusi moteris: „Jis mane išvadino kale“ (FOTO) (VIDEO)

Twitter ir Stopkadras nuotr.

Praėjusią naktį NBA lygoje pergalę iškovojo Los Andželo „Lakers“ komanda, kuri svečiuose 107:99 (28:25, 22:21, 25:30, 32:23) įveikė Atlantos „Hawks“ ekipą.



Paskutiniame kėlinyje „Lakers“ žvaigždė LeBronas Jamesas apsižodžiavo su „Hawks“ komandos gerbėja. Netrukus mergina buvo išvaryta iš arenos.

„Tai nebuvo kas nors rimta, bet nemanau, kad sirgaliai turi blaškyti. Vis dėlto džiaugiuosi, kad sirgaliai grįžo, nes buvau to pasiilgęs“, – po mačo pareiškė L. Jamesas.



Kaip vėliau paaiškėjo, ji yra Juliana Carlos, instagrame turinti 28 tūkst. sekėjų. Tiesa, po šio incidento sekėjų skaičius padvigubėjo. Ji jau jų turi virš 50 tūkst.

Vos tik buvo išvaryta iš arenos, mergina į savo instagramo istorijas įkėlė keletą vaizdo įrašų, kuriuose pasakojo apie tai, kas nutiko.

„Ką tik buvau išmesta iš rungtynių, kad kalbėjau šūdus LeBronui Jamesui. O jis kalbėjo šūdus mano vyrui! Tokia sušikta nesąmonė. Mano vyras yra „Hawks“ fanas. Jis apsižodžiavo su LeBronu, ne su manimi. Paskui LeBronas kažką pasakė vyrui. Pamačiau ir pasakiau: „Nekalbėk taip su mano vyru“. Jis į mane pažiūrėjo ir atsakė: „Sėsk ir užčiaupk srėbtuvę, kale“. Aš tada jam atsakiau, kad pats užsikištų, nes yra kalė“, - teigė moteris.





J. Carlos socialiniame tinkle nevengia dėti nuotraukas, kuriose rodo savo grožybes. Kviečiame pamatyti:















Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: