LeBroną įžeidinėjusi ir iš arenos išvesta gerbėja: sportas nebūtų sportas be „trashtalkingo“ (VIDEO)

LeBroną įžeidinėjusi ir iš arenos išvesta gerbėja: sportas nebūtų sportas be „trashtalkingo“ (VIDEO)

Twitter ir Stopkadras nuotr.

Kaip jau skelbėme, NBA rungtynės tarp Los Andželo "Lakers" ir Atlantos "Hawks" buvo pristabdytos dėl kilusio konflikto, kuriame dalyvavo Kalifornijos klubo lyderis LeBronas Jamesas ir "vanagų" gerbėjai.

Lygos superžvaigždė davė pastabą vyriškiui, kad užsidėtų kaukę, o jo žmona Juliana Carlos pradėjo plūstis necenzūriniais žodžiais ir buvo išvesta iš arenos.



Iškart po rungtynių moteris savo "Instagram" paskyroje vėl išplūdo L.Jamesą, tačiau vėliau patalpino ir atsiprašymo pareiškimą.

"Pasakyti, kad vakarykščių rungtynių metu situacija buvo labai įkaitusi - reiškia nieko nepasakyti, ir aš noriu atsiprašyti, kad praradau savitvardą bei įsikarščiavusi nusiėmiau kaukę.

Mano vyras - didelis sporto gerbėjas, esame emocionalūs žmonės, ir būkime teisingi, sportas nebūtų sportas be "trashtalkingo". Tai, kas turėjo būti aštrių frazių apsikeitimu tarp suaugusių žmonių, prarado kontrolę, ir suveikė mano savaiminis inkstinktas ginti mylimą žmogų.


Ar ėmiausi gynybinės pozicijos, kai tai įvyko? Taip. Ar naudojau nenormatyvinę leksiką, kai galėjau elgtis kukliau? Taip. Ir dėl visko esu visiškai atsakinga."









J. Carlos socialiniame tinkle nevengia dėti nuotraukas, kuriose rodo savo grožybes. Kviečiame pamatyti:















Krepsiniozinios.lt ir Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: