K. Durantas: K. Leonardas – tai mokslininkas aikštelėje

K. Durantas: K. Leonardas – tai mokslininkas aikštelėje

Bruklino "Nets" lyderis Kevinas Durantas po pergalės prieš Los Andželo "Clippers" (124:120) pažymėjo varžovų žvaigždės Kawhi Leonardo žaidimo intelektą.



"Jis yra tiesiog mokslininkas aikštelėje. Kawhi žaidžia krepšinį savo paties sukurtu greičiu. Komandos puolimas yra visiškai jo kontroliuojamas.

Leonardas renka taškus iš visų trijų distancijų - nuo tritaškio linijos, iš vidutinio nuotolio ir po krepšiu. Gindamasis tu privalai būti pasirengęs bet kokiai situacijai.

Praėjusiose rungtynėse bandžiau neleisti Kawhi manęs apsivaryti, kadangi jis turi galingą prasiveržimą pro dešinę. Tačiau jis taip pat gali pataikyti iš vidutinio nuotolio bei iš toli. Tai sunkus darbas besiginančiam.


Man reikėjo tiesiog apsunkinti jam gyvenimą, priversti mesti per mano ūgį. Visgi Leonardas yra įspūdingas žaidėjas, Šlovės muziejaus lygio", - teigia K.Durantas.

Minėtame mače K.Leonardas surinko 33 taškus (13/19 dvit., 1/5 trit., 8/9 baudų), atkovojo 5 bei perėmė net 4 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir blokavo 2 metimus.

Šiame sezone 29-erių 201 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 34 minutes pelno 26,3 taško (39,8 proc. trit.), atkovoja 5,2 bei perima 1,9 kamuolio ir atlieka 5,4 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: