„Raptors“ prezidentas išteisintas dėl policininko užpuolimo 2019 metų finalo metu

„Raptors“ prezidentas išteisintas dėl policininko užpuolimo 2019 metų finalo metu

Toronto "Raptors" krepšinio operacijų prezidentas Masai Ujiri išteisintas byloje dėl policininko užpuolimo 2019 metų NBA finalo metu.



Apie atsisakymą patenkinti ieškinį pranešė 50-mečio Kanados klubo vadovo teisininkai.

"Masai buvo visiškai išteisintas - mes visuomet žinojome, kad sprendimas negali būti kitoks. Ir iki šiol esame labai nuliūdinti, kad Masai buvo į tai įtrauktas.

18 mėnesių bėgyje Ujiri šeimai ir jam pačiam teko susidurti su nerimo ir nesuvokimo jausmu. Tačiau dabar esame patenkinti, kad byla pagaliau baigėsi, visi kaltinimai panaikinti be jokio finansinio konflikto sureguliavimo", - rašoma pranešime.


Priminsime, kad 2019 metais Ouklando policininkas kreipėsi į teismą kaltindamas M.Ujiri jį užpuolus po "Raptors" pergalės prieš "Golden State Warriors" finalo serijoje 4:2.

Po šeštųjų rungtynių tarp Toronto komandos vadovo ir policijos pareigūnų kilo konfliktas. M.Ujiri nuėjo į aikštelę iškart po finalinės sirenos. Akreditacijos nepamatęs policininkas užtvėrė jam kelią.

Pareigūnas Alanas Stricklandas teigė, kad M.Ujiri trenkė jam kumščiu į veidą bei krūtinę. Vėliau kaltinamojo gynėjai paviešino vaizdo įrašą, kuriame matyti, kad policininkas mažiausiai du kartus pats stūmė M.Ujiri į krūtinę.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: