„Pelicans“ centras: JAV sportininkams bučiuojami užpakaliai

„Pelicans“ centras: JAV sportininkams bučiuojami užpakaliai

Naujojo Orleano "Pelicans" centras iš Naujosios Zelandijos Stevenas Adamsas pareiškė, kad visuomenė skiria per daug dėmesio sportininkams.



"JAV tu atitrūksti nuo realybės, sportininkams čia daugelis bučiuoja užpakalius. Tampate puikiu vaikinu su geru humoro jausmu. Jie juokiasi iš visų jūsų sąmojų. Tu tampi gerokai gražesnis ir mielesnis.

Štai ką daro NBA logotipas. Kai jį dėvi, tampi prabangiu. O realybėje viskas ne taip. Noriu pasakyti, kad yra riba. Tai turi galioti tavo veiklai, tačiau ne visiems kitiems reikalams.

Šis kultūrinis pokytis – tiesiog kažkokia beprotybė, ypač Amerikoje. Į sportininkus čia reaguojama itin rimtai, tai normalu, kai pasiekia tam tikrą lygį. Tačiau tai liečia visas sritis.


Žmonės juose mato politinius autoritetus. Moralinį orientyrą. Jei jus domina sportas, tai orientuokitės į tą vaikiną. Tačiau kitiems reikalai yra kiti žmonės", - teigia S.Adamsas.

Šiame NBA lygos sezone 27-erių 213 cm ūgio vidurio puolėjas vidutiniškai per 29 minutes pelno 8,3 taško (59,3 proc. dvit., 48,3 proc. baudų), atkovoja 9,2 kamuolio ir atlieka 2,3 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: