NBA ekspertas apie D. Sabonį: „Jei jis pateks į „Visų žvaigždžių“ rungtynes, aš neištversiu“

NBA ekspertas apie D. Sabonį: „Jei jis pateks į „Visų žvaigždžių“ rungtynes, aš neištversiu“

Pacers nuotr.

Geriausią sezoną žaidžiantis ir Indianos „Pacers“ lyderis Domantas Sabonis sulaukė aršios kritikos.



„The Athletic“ analitiku dirbantis Johnas Hollingeris viešai teigė, kad lietuvis nėra vertas pasirodyti „Visų žvaigždžių“ rungtynėse.

Pasak jo, mūsiškis net nėra geriausias „Pacers“ komandos žaidėjas.

„Sabonio kandidatūra patekti į „Visų žvaigždžių“ rungtynes, jei atvirai, yra keista. „Pacers“ šiemet žymiai geriau žaidžia, kai jo nėra aikštėje, o jam esant ant parketo, varžovams jie nusileidžia 2,5 taško per 100 atakų. Kuomet jis sėdi ant suolo – ekipa įmeta po 12,5 taško daugiau už varžovus. Puolime jis nėra toks geras, koks buvo prieš metus, jį taip pat dažnai atakuoja gynyboje.


Vienintelis svarus argumentas yra tas, jog „Pacers“ turi viena pergale daugiau nei pralaimėjimų, todėl kažkas iš šios komandos turi būti išrinktas. Visgi Sabonis net nėra geriausias šioje komandoje – gynybos meistras Mylesas Turneris yra rimtesnė kandidatūra“, – teigė J. Hollingeris.

Primename, kad D. Sabonis „Visų žvaigždžių“ rungtynių balsavime tarp Rytų konferencijos priekinės linijos žaidėjų užėmė aštuntą vietą. Fanų balsavime mūsiškis užėmė aštuntąją vietą, krepšininkų buvo įvertintas devintąja pozicija, o žurnalistų – ketvirtąja.

NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynės vyks kovo 7 d. Atlantoje.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: