M. Jordanas: LaMelo viršijo mūsų lūkesčius

M. Jordanas: LaMelo viršijo mūsų lūkesčius

Šarlotės "Hornets" savininkas Michaelas Jordanas įvertino komandos naujoko LaMelo Ballo pasirodymą pirmojoje NBA lygos sezono pusėje.



"Melo adaptavosi prie NBA krepšinio anksčiau, nei bet kuris iš mūsų galėjo įsivaizduoti tokiame ankstyvame savo karjeros etape.

Tačiau tai ne tik Melo. Norėčiau pagirti mūsų jauną kolektyvą, talentingus žaidėjus, mūsų trenerių štabą ir visą "Hornets" organizaciją.

Visi šie faktoriai, įskaitant ir puikaus Šarlotės miesto patrauklumą, pavers mus vieta, į kurią daugelis sieks pakliūti", – pareiškė Čikagos "Bulls" legenda.


"Hornets" pasirinko L.Ballą NBA naujokų biržoje trečiuoju šaukimu, o jau dešimtajame savo mače jis tapo jauniausiu žaidėju lygos istorijoje pasižymėjusiu trigubu dubliu – į Atlantos "Hawks" krepšį įmetė 22 taškus, sugriebė 12 atšokusių kamuolių ir 11 kartų asistavo komandos draugams.

Debiutiniame sezone 19-metis 198 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 29 minutes renka 15,8 taško (37,8 proc. trit.), atkovoja po 6 bei perima 1,6 kamuolio ir atlieka 6,3 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: