G. Arenas: uždirbau 62 mln. už 17 rungtynių – esu geriausias istorijoje!

G. Arenas: uždirbau 62 mln. už 17 rungtynių – esu geriausias istorijoje!

Buvusi Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždė Gilbertas Arenasas pareiškė, kad yra geriausias žaidėjas lygos istorijoje.



Jo manymu, tai įrodo įspūdingas kontraktas. Krepšininko teigimu, jis uždirbo 62 mln. dolerių už 17 sužaistų rungtynių.

2010 metų pradžioje Vašingtono "Wizards" žvaigždė buvo diskvalifikuota neapibrėžtam laikotarpiui po to, kai spintelėje buvo aptiktas šaunamasis ginklas. Vėliau G.Arenasas sukirto rankomis su Memfio "Grizzlies", o karjerą baigė Kinijoje.

"Žinote, man pasirodė keista, kad žinant, kokią sutartį sudariau, žiniasklaida iš manęs šaipėsi. "Wizards" mane amnestavo.


Man buvo įdomu, ar jie žinojo, kad gausiu pilną atlyginimą nežiūrint į nušalinimą. Aš uždirbau nieko nedarydamas! Ir man buvo keista, kodėl žmonės juokiasi.

17 rungtynių, kurias sužaidžiau tame sezone, buvo apmokamos pagal kitą kontraktą. Sudariau sutartį su "Grizzlies", tačiau galėjau nieko nedaryti.

Taip išeina, kad uždirbau 62 mln. dolerių už 17 mačų. Dėl to aš – geriausias žaidėjas istorijoje!", – teigia "Agentas Zero".

39-erių 193 cm ūgio įžaidėjas stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje viso sužaidė 552 rungtynes, vidutiniškai rinko 20,7 taško, atkovojo 3,9 bei perėmė 1,6 rezultatyvaus perdavimo ir atliko 5,3 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: