S. Baylessas paaiškino, kodėl kasdien kritikuoja LeBroną – dėl M. Jordano

S. Baylessas paaiškino, kodėl kasdien kritikuoja LeBroną – dėl M. Jordano

Garsus televizijos laidų vedėjas Skipas Baylessas paaiškino, kodėl kasdien kritikuoja po 4 kartus NBA čempioną bei lygos MVP, Los Andželo "Lakers" lyderį LeBroną Jamesą.



"Manau, kad LeBronas – mielas vaikinas. Prisipažinsiu, mane dirgina tas įsitikinimas, jog nekenčiu LeBrono Jameso. Niekas manęs labiau neskaudina, nei šis įsitikinimas. Manau, kad jis yra vienas mieliausių žaidėjų sporto istorijoje.

Problema slypi tame, kad kasdien "Undisputed" eteryje turiu ginti iš tiesų geriausią visų laikų krepšininką Michaelą Jordaną, ginti nuo LeBrono.

Sėdžiu priešais tą vaikiną , Shannoną Sharpe'ą, kuris visa širdimi tiki, kad geriausias visų laikų žaidėjas – LeBronas. Tačiau juk tai yra šventvagystė.


Tai kvaila. Tai yra didžiulis nesusipratimas. Manau, kad širdies gilumoje Shannonas supranta, jog klysta, tačiau nenori pasiduoti. Taigi, viskas, ką kalbu apie LeBroną, yra tikrojo geriausio krepšininko Jordano gynyba prieš netikrąjį geriausią krepšininką LeBroną.

Tikriausiai tai yra nesąžininga LeBrono atžvilgiu, tačiau neturiu kito pasirinkimo, turiu kartas nuo karto, gal ir labai dažnai susikoncentruoti ties LeBrono savybėmis, kuriomis jis nusileidžia Jordanui", – pareiškė S.Baylessas.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: