LeBronas išvengė sunkios traumos, tačiau nežais gana ilgai (komentaras)

LeBronas išvengė sunkios traumos, tačiau nežais gana ilgai (komentaras)

Kaip jau skelbėme, NBA lygos superžvaigždė bei Los Andželo "Lakers" lyderis LeBronas Jamesas šeštadienio mače prieš Atlantos "Hawks" nebaigė rungtynių dėl patirtos traumos.



Po keturis kartus lygos čempionas ir MVP ilgokai raitėsi iš skausmo ant parketo ir sukėlė daug nerimo gerbėjams, kurie dabar gali lengviau atsikvėpti.

Garsus ESPN apžvalgininkas Adrianas Wojnarowski pranešė, kad krepšininkas išvengė sunkių sužalojimų, tačiau dėl čiurnos raiščių patempimo negalės žaisti 3-4 savaites.

"Klube vis dar nagrinėjamas šis patempimas, tačiau man papasakojo, kad :kaers' yra pasirengę be LeBrono praleisti tris savaites, gal mėnesį. Tai yra normalus laikas tokio pobūdžio traumai, tačiau jie dar tikslina informaciją.


Jamesas savo karjeros metu demonstravo neįtikėtinus sugebėjimus greitai atsigauti po traumų arba žaisti turėdamas sužalojimų, tačiau šį kartą jam nebus lengva. Pasikartosiu: kalbama ne apie dienas, o apie savaites", – pakomentavo A.Wojnarowski.

Šiame sezone 36-erių 206 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 35 minutes pelno 25,4 taško (36,8 proc. trit.), atkovoja 7,9 perima po 1 kamuolį, atlieka 7,9 rezultatyvaus perdavimo ir klysta 3,8 karto.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: