LaMelo gali grįžti šį sezoną: man velniškai pasisekė

LaMelo gali grįžti šį sezoną: man velniškai pasisekė

Kylančiai NBA lygos žvaigždei ir Šarlotės "Hornets" atakų organizatoriui LaMelo Ballui magnetinio rezonanso tyrimas nustatė dešinio riešo kaulo lūžį, buvo pranešama, kad krepšininkui sezonas baigtas.



L.Ballui buvo atlikta operacija, o pakartotiniai tyrimai bus atlikti po keturių savaičių. Šiuo metu jau skelbiama, kad vienas realiausių pretendentų į geriausio naujoko titulą gali grįžti jau šį sezoną.

"Man velniškai pasisekė", – po operacijos parašė L.Ballas.

Jauniausioji garsiosios Ballų šeimos atžala karjerą pradėjo Prienų-Birštono "Vytauto" klube, o praėjusioje naujokų biržoje "Hornets" jį pasirinko trečiuoju šaukimu bei neapsiriko.


L.Ballas tapo jauniausiu krepšininku lygos istorijoje surinkusiu trigubą dublį. Būdamas 19-os metų ir 140 dienų jis į Atlantos "Hawks" krepšį įmetė 22 taškus, sugriebė 12 atšokusių kamuolių ir 11 kartų sėkmingai asistavo komandos draugams.

Debiutiniame sezone 201 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 29 minutes pelnė 15,9 taško (37,5 proc. trit.), atkovojo 5,9 bei perėmė 1,6 kamuolio ir atliko 6,1 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: