Ch. Barkley: su visa pagarba LeBronui ir Gianniui, geriausias krepšininkas – J. Hardenas

Ch. Barkley: su visa pagarba LeBronui ir Gianniui, geriausias krepšininkas – J. Hardenas

Šlovės muziejaus narys bei TNT komentatorius ir laidų vedėjas Charlesas Barkley pareiškė, kad geriausias šiuo metu žaidžiantis krepšininkas yra ne dviejų pastarųjų sezonų lygos MVP Milvokio "Bucks" gretose Giannis Antetokounmpo ar NBA čempionų Los Andželo "Lakers" lyderis LeBronas Jamesas, o Bruklino "Nets" žvaigždė Jamesas Hardenas.



"Su visa pagarba LeBronui, Gianniui ir dar kažkam, Jamesas Hardenas – geriausias krepšininkas pasaulyje. Taškas.

Nemačiau labiau sukrečiančio atakuojančio žaidėjo. Michaelas ir Kobe buvo geresni gynyboje, tačiau jie nemokėjo taip mesti iš toli, kaip Hardenas, jie nebuvo tokie geri varantis kamuolį bei prasiveržiant po krepšiu, išprovokuodami pražangas. Kiekvieną kartą, kai šis vaikinas veržiasi po krepšiu, jis uždirba du baudų metimus.

Reikia atiduoti jam pagarbą. Jis – atakuojanti mašina", – teigia Ch.Barkley.


J.Hardenas sausio viduryje po grandiozinių mainų iš Hjustono "Rockets" persikėlė į Brukliną, tačiau nepasimetė žaisdamas šalia kitų "Nets" superžvaigždžių Kevino Duranto ir Kyrie Irvingo.

31-erių 196 cm ūgio gynėjas naujojoje komandoje vidutiniškai per 39 minutes renka 25,4 taško (36,2 proc. trit.), atkovoja 8,7 bei perima 1,4 kamuolio ir atlieka net 11,5 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: