K. Perkinsas mano, kad D. Sabonio klubas suklydo atleisdamas trenerį N. McMillaną

K. Perkinsas mano, kad D. Sabonio klubas suklydo atleisdamas trenerį N. McMillaną

2008 metų NBA čempionas, o dabar ESPN ekspertas Kendrickas Perkinsas pareiškė, kad Domanto Sabonio atstovaujamas klubas padarė didelę klaidą atleisdamas vyriausiąjį trenerį Nate'ą McMillaną, kuris dabar sėkmingai darbuojasi Atlantos "Hawks".



"Vanagai" laimėjo trijuose NBA lygos mačuose iš eilės bei septyniuose – iš dešimties pastarųjų. 56-erių N.McMillanas užima vyriausiojo trenerio pareigas nuo kovo 1 dienos.

"Atėjo laikas mums visiems atiduoti pagarbą treneriui McMillanui ir jo "Hawks", kurie vėl laimėjo be Trae Youngo ir Johno Collinso.

Jie žaidžia pastaruoju metu su ypatingu įkvėpimu. Ir "Pacers" savo laiku padarė didelę klaidą atleidžiant McMillaną. Nežinau, ką jie galvojo", – rėžė K.Perkinsas.


Priminsime, kad N.McMillanas prie Indianos komandos vairo stovėjo 2016-2020 metais, jo vadovaujama ekipa iškovojo 183 pergales ir patyrė 136 nesėkmes.

Strategas buvo atleistas po "Pacers" pralaimėjimo jau pirmajame atkrintamųjų varžybų etape 0:4 būsimiems vicečempionams Majamio "Heat" krepšininkams.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: