Prasilošęs L. Odomas prašė Kobe padengti jo skolą prieš pat legendos žūtį

Prasilošęs L. Odomas prašė Kobe padengti jo skolą prieš pat legendos žūtį

Buvęs ilgametis NBA žaidėjas Lamaras Odomas tinklalaidėje "All The Smoke" prisipažino, kad prašė Kobe Bryanto padengti jo didžiulę lošimų skolą prieš pat Los Andželo "Lakers" legendos tragišką žūtį.



Dukart lygos čempionas pažymėjo, kad tai buvo jo paskutinis pokalbis su vienu geriausių visų laikų krepšininku, kuris įvyko 2020 metų sausį.

Atletas pripažino, kad pastaraisiais metais turėjo didelių problemų dėl lošimų priklausomybės, nors per savo karjerą uždirbo daugiau nei 100 mln. dolerių.

2019 metų pabaigoje L.Odomo skolos pasiekė tokį lygį, kad jis ryžosi kreiptis Į K.Bryantą, nors iki tol gėdijosi tai daryti – manė, jog tai kraštutinė priemonė.


"Lošiau azartinius žaidimus. Turėjau seną skolą, kuri vienu metu tapo pernelyg didelė. Mano padėtis tapo itin sunkia.

Ir jei esi blogoje situacijoje, ypač kai tai liečia pinigus, Kobe nėra tas žmogus, kuriam tu nori paskambinti. Nenoriu skelbti tikslios sumos, kurią buvau skolingas lažybininkui. Tačiau skambutis Kobe buvo nevilties apraiška.

Kobe atsisakė apmokėti mano skolą, tačiau pasiūlė pagalbą. Jis tiesiog pasakė: "Tegu žmonės, kuriems tu skolingas, paskambina mano žmonėms. Mes išsiaiškinsime."

Netrukus Kobe žuvo. Ilgiuosi jo kasdien, jis duodavo man vertingus patarimus aikštelėje ir už jos ribų", – teigia L.Odomas.

Lamarą ir Kobe siejo ypatingai šiltas ryšis nuo žaidimo "Lakers" laikų. 2015 metais L.Odomą ištiko keli širdies smūgiai po narkotikų perdozavimo, Kobe nusprendė praleisti priešsezonines rungtynes, kad galėtų aplankyti draugą ligoninėje.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: