Shaqas: taip, aš pavydžiu, kad R. Gobertas uždirba 205 mln. dolerių

Shaqas: taip, aš pavydžiu, kad R. Gobertas uždirba 205 mln. dolerių

Šlovės muziejaus narys ir TNT komentatorius bei laidų vedėjas Shaquille'as O'Nealas pripažino, kad jo kritika Prancūzijos krepšinio žvaigždės Rudy Goberto atžvilgiu yra susijusi su milžinišku Jutos "Jazz" vidurio puolėjo kontraktu – 205 mln. JAV dolerių per penkerius metus.



"Pavydžiu, tačiau džiaugiuosi. Pavydžiu, nes visuomet maniau, kad norint gauti tokius pinigus reikia turėti Michaelo Jordano rodiklius. Taip buvo mano epochoje, tačiau džiaugiuosi dėl jaunų žaidėjų.

Žmonės mano, kad nekenčiu Rudy Goberto, tačiau tai netiesa. Jis yra didelis geras vaikinas, o aš įpratęs turėti reikalų su dideliais vaikinais.

Gobertas nėra tipinis šiuolaikinis NBA aukštaūgis. Jis yra didelis, aukštas, kietas, gerai ginasi, geriausiai besiginantis metų žaidėjas ir jis uždirba 205 mln. dolerių. Taigi, visi dideli vaikinai, žiūrėkite į jį ir imkite pavyzdį.


Jūs netapsite LeBronu. Jūs netapsite Kobe. Jūs netapsite Shaqu. Jūs netapsite Garnettu. Tačiau manau, kad dabar yra nemažai aukštaūgių, kurie gali daryti tai, ką daro Gobertas.

Kai kalbu apie jį, žmonės mano, kad tiesiog pavydžiu. Taip, aš pavydžiu, kad jis uždirba 205 mln. dolerių. Pripažįstu, kad pavydžiu. Tačiau tai gali motyvuoti kažkurį jauną vaikiną", – teigia Sh.O'nealas.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: