G. Deckas tik dabar paliko Madridą ir keliasi į „Thunder“

G. Deckas tik dabar paliko Madridą ir keliasi į „Thunder“

Madrido "Real" komandoje rungtyniavęs Gabrielis Deckas tik dabar išvyko į JAV, kur sezoną baigs NBA lygoje.



Argentinietis sukirto rankomis dėl trejų metų kontrakto pasirašymo su Oklahomos "Thunder" klubu, kuris vietos atlaisvinimui atleido Dariusą Millerį.

G. Deckas prie Oklahomos ekipos prisijungs ne anksčiau, kaip po 10 dienų. Pirmąsias septynias dienas argentinietis turės praleisti saviizoliacijoje.

Apie tai, kad pasaulio vicečempionas kels sparnus už Atlanto, buvo kalbama seniai, tačiau buvo manoma, kad tai įvyks po šio sezono.


Priminsime, kad lapkričio pabaigoje į Denverio "Nuggets" ekipą išvyko kitas argentinietis Facundo Campazzo.

Nuo 2014 metų "Real" marškinėlius vilkintis krepšininkas prie pergalės prisidėjo 19 taškų (5/7 dvit., 3/7 trit.) ir 4 rezultatyviais perdavimais.

Stipriausioje Senojo žemyno krepšinio lygoje G.Deckas vidutiniškai per 24 minutes įmesdavo 8,8 taško (52,4 proc. dvit., 40,7 proc. trit.), sugriebdavo 3,7 kamuolio, atlikdavo 1,2 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 10,3 naudingumo balo.

Dar solidesni 26-erių 198 cm ūgio puolėjo rodikliai Ispanijos pirmenybėse – po 10 pelnytų taškų (63,3 proc. dvit., 33,3 proc. trit.), po 4 atkovotus kamuolius, 1,5 rezultatyvaus perdavimo ir 11,9 efektyvumo balo per 23 minutes.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: