T. Duncanas, K. Garnettas ir K. Bryantas įtrauktas į „Šlovės muziejų“

T. Duncanas, K. Garnettas ir K. Bryantas įtrauktas į „Šlovės muziejų“

Praėjusią naktį Jameso Naismitho „Šlovės muziejų“ pasipildė dar trimis NBA legendomis – Kobe Bryantu, Kevinu Garnettu ir Timu Duncanu.



Daug dėmesio susilaukė K. Bryanto žmonos Vanessos Bryant kalba.

„Nemėgstu girti savo vyro, nes žinau, kad jis gauna pakankamai dėmesio iš sirgalių visame pasaulyje, tad kažkas jį turėdavo sugrąžinti į realybę. Esu tikra, kad jis dabar juokiasi danguje, nes aukštinu jį dėl jo pasiekimų itin viešoje vietoje. Galiu pasakyti, kad jis toliau laimi“, - teigė V. Bryantas.

K. Bryantas NBA lygoje sužaidė 1346 rungtynes ir vidutiniškai rinko po 25 taškus, atkovodavo po 5,2 ir perimdavo po 1,4 kamuolio bei atlikdavo po 4,7 rezultatyvaus perdavimo.


K. Garnettas  NBA lygoje iš viso sužaidė 1462 rungtynes ir vidutiniškai pelnydavo po 17,8 taško, sugriebdavo po 10 kamuolių, blokuodavo po 1,4 kamuolio bei atlikdavo po 3,7 perdavimo.

Tuo metu T. Duncano sąskaitoje - 1392 rungtynės ir 19 taškų vidurkis. Jis taip pat rinko po 10,8 atkovoto kamuolio, 2,2 blokuoto metimo ir 3 rezultatyvius perdavimus.

Ceremonijoje pagerbti buvo ir legendinis NBA treneris Rudy Tomjanovičius. Taip pat pripažinimo sulaukė Tamika Catchings, Kim Mulkey, Barbara Stevens, Eddie Suttonas ir Patrickas Baumannas.















Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: