Komplimentų sulaukęs J. Valančiūnas: „Sekančios rungtynės bus „gyvent arba mirk“ dvikova“

Komplimentų sulaukęs J. Valančiūnas: „Sekančios rungtynės bus „gyvent arba mirk“ dvikova“

23 taškai ir 23 atkovoti kamuoliai. Tokie stulbinantys skaičiai švietė ties Jono Valančiūno pavarde po Memfio „Grizzlies“ ir San Antonijaus „Spurs“ rungtynių.



Papildomame turnyre dėl teisės žaisti Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionato Vakarų konferencijos ketvirtfinalyje Memfio klubas namie 100:96 (38:19, 18:30, 16:16, 28:31) įveikė savo varžovus ir iki atkrintamųjų varžybų jam beliko tik vienas žingsnis – iškovoti dar vieną pergalę.

Po šio mačo lietuvis sulaukė komplimentų iš NBA apžvalgininko Bobby Markso, kuris praeityje dirbo Bruklino „Nets“ generalinio direktoriaus asistentu.

„Jonas šiuo metu yra vienas labiausiai neįvertintų NBA žaidėjų. Jis yra šio sezono „Grizzlies“ komandos MVP“, - teigė B. Marksas.


Pats JV po pergalės kalbėjo, kad svarbiausia šiame sezono etape – komandinė dvasia.

„Įkrintamosios yra kažkas naujo. Ši pergalė buvo labai svarbi. Vis dar turime laimėti vienerias rungtynes – tai bus „gyvent arba mirk“ dvikova. Čia atsitiesti pralaimėjus jau negalima, tad turi laimėti dabar ir čia.

Turime ir toliau išlikti kaip kumštis ir visai nesvarbu mums sekasi ar ne. Negalime atsipalaiduoti, dar mūsų laukia daug darbo. Geros komandos būtent tuo ir išsiskiria, o mes tą ir padarėme“, - pasakojo krepšininkas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: