„Mavericks“ treneris: L. Dončičiui skauda, panašu, kad jis negali pasukti galvos

„Mavericks“ treneris: L. Dončičiui skauda, panašu, kad jis negali pasukti galvos

Dalaso "Mavericks" vyriausiasis treneris Rickas Carlisle'as po pralaimėjimo Los Andželo "Clippers" (81:106, 2-2) ketvirtajame NBA Vakarų konferencijos ketvirtfinalio mače pareiškė, kad komandos lyderis bei pagrindinis atakų organizatorius Luka Dončičius turi rimtų problemų dėl kaklo sužalojimo.



"Jam skauda. Panašu, kad jis negali pasukti galvą į kairę, net negali pažiūrėti į tą pusę. Jo kaklas nesisuka į vieną pusę, o tai yra didžiulė problema vaikinui, kuris savo žaidimą grindžia periferiniu matymu. Iš esmės, Dončičius visą gyvenimą puikiai žaidžia dėka judesių, kurių šiuo metu negali atlikti.

Turime tikėtis, kad jo būklė per artimiausias porą dienų pagerės – ženkliai pagerės. Tarp rungtynių yra dviejų dienų pertrauka, o tai mums pliusas", – teigia R.Carlisle'as.

Slovėnas kaklo skausmus pajuto dar trečiojo serijos susitikimo metu, o po rungtynių papasakojo, kad skausmas persikėlė ir į kairiąją ranką.


Sekmadienio mače 22 metų 201 cm ūgio gynėjas per 36 minutes įmetė 19 taškų (8/17 dvit., 1/7 trit., 0/5 baudų), atkovojo 6 kamuolius, atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir 4 kartus suklydo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: