Ch. Barkley: „Lakers“ neturi šansų tapti čempionais

Ch. Barkley: „Lakers“ neturi šansų tapti čempionais

Šlovės muziejaus narys bei TNT ekspertas Charlesas Barkley paaiškino, kodėl Los Andželo "Lakers" neturi galimybių pakartoti praėjusio sezono sėkmės ir apginti NBA čempionų titulo.



"Jūs ilgą laiką nežaidėte normalaus krepšinio, o vėliau staiga išeinate ir pradedate gerai rungtyniauti? Tokiu atveju nutinka tai, kas atsitiko, kyla problemų su sveikata. Negalima tiesiog imti ir įšokti į atkrintamąsias varžybas pačiame įvykių įkarštyje.

Davisas praleido daug rungtynių, o dabar bando žaisti kietomis sąlygomis, tikrą krepšinį. Jis sužaidė keletą puikių mačų, tačiau neturėjo laiko pagauti ritmo, įgyti reikiamos formos. Tai liečia ir LeBroną. Manau, kad LeBronas savo amžiuje nesugebės vienas susitvarkyti su "Suns".

Jei Davisas nepasirodys aikštelėje serijoje, "Lakers" neįveiks "Suns". Bet net jei ir peržengtų šį barjerą, jie neturi šansų iškovoti titulo. Šie vaikinai tiesiog neįgijo reikiamos formos. Jie per daug praleido reguliariajame sezone.


Kaip jau ir sakiau, negalima tiesiog įsitraukti atkrintamųjų išvakarėse ir nugalėti geras komandas", – teigia Ch.Barkley.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: