Dukart NBA čempionas pareiškė, kad jį pripumpavo narkotikų ir bandė nužudyti

Dukart NBA čempionas pareiškė, kad jį pripumpavo narkotikų ir bandė nužudyti

Skandalingoji buvusi NBA žvaigždė Lamaras Odomas pareiškė, kad nevartojo narkotikų prieš pavojingą perdozavimą 2015 metų spalio mėnesio naktį.



Tai 41-erių pasaulio čempionas ir olimpinės bronzos laimėtojas papasakojo "Addiction Talk" laidoje, kurioje aptariamos priklausomybių turinčių žmonių problemos.

"Buvau apstulbęs, kadangi pabudęs iš komos sužinojau, kad vartojau narkotikus. Tą naktį aš nieko nevartojau. Man buvo labai skaudu, bijojau, kadangi suvokiau, kad kažkas tiesiog bandė mane nužudyti.

Tikiu, kad Dievas išgelbėjo mane, nes žinojo, kad savavališkai nevartojau draudžiamų medžiagų spalio 13-osios naktį.


Perdozavimą priimu kaip dugną, kurį pasiekus sugebėjau išsivalyti. Kai 2006 metais mirė mano sūnus, griebiausi kokaino tarsi ramento, kuris pakeistų man šeimą ir vaikus, ir sumokėjau už tai kainą.

Nesuvokiau, kad priklausomybė tampa pernelyg didelė, kol nepradėjo kilti nesutarimų su žmona Khloe Kardashian. Praradau kontrolę.

Vieną naktį, kai man buvo bloga, paskambinau žmonai. Ji atvažiavo kartu su savo šeima ir pirmąkart nuvežė mane į reabilitacijos centrą. Jie tai padarė iš meilės", – pasakoja buvęs Los Andželo "Clippers" bei "Lakers", Majamio "Heat" ir Dalaso "Mavericks" žaidėjas.

"Lakers" gretose L.Odomas dukart tapo NBA čempionu ir sykį buvo išrinktas geriausiu sezono šeštuoju žaidėju.

208 cm ūgio puolėjas lygoje viso sužaidė 961 rungtynes vidutiniškai per 33 minutes rinko 13,3 taško, atkovojo n8,4 kamuolio ir atliko 3,7 rezultatyvaus perdavimo.

Po karjeros NBA L.Odomas nutarė išbandyti jėgas Europoje, tačiau Vitorijos "Laboral Kutxa" gretose vos per 2 mačus viso įmetė 2 taškus ir sugriebė 4 kamuolius.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: