Tituluočiausias visų laikų NBA žaidėjas parduoda savo namą kartu su visais trofėjais

Tituluočiausias visų laikų NBA žaidėjas parduoda savo namą kartu su visais trofėjais

Bostono "Celtics" legenda Billas Russellas parduoda savo namą Mersero saloje, Vašingtono valstijoje, kuriame jis pragyveno beveik 50 metų.



Naujasis savininkas įgis ne tik puikų 400 kvadratinių metrų ploto namą, tačiau ir vertingas relikvijas iš buvusios NBA superžvaigždės įspūdingos karjeros.

Paliksiu naujiems savininkams dėžę su apdovanojimais ir kamuolį su autografu. Tikiuosi, kad jie mėgausis šiuo namu, kaip aš mėgavausi pastaruosius 50 metų", – teigia B.Russellas.

87-erių aukštaūgis ir jo žmona Jeannine neliks tame pačiame rajone, tačiau pripažino, kad jiems "trūks ramybės, vaizdo į ežerą, o labiausiai – džakuzi".


B.Russellas savo laiku dominavo NBA lygoje, o jo vedami "keltai" 1956-1969 metais laimėjo 11 iš 13 legendos žaistų sezonų. Be 11 čempiono titulų jis penkiskart buvo pripažintas sezono MVP.

208 cm ūgio centras lygoje viso sužaidė 963 rungtynes, vidutiniškai per 42 minutes rinko 15,1 taško, sugriebė 22,5 taško ir atliko 4,3 rezultatyvaus perdavimo.

Atkrintamosiose varžybose B.Russello rodikliai buvo dar įspūdingesni – 16,2 pelnyto taško, net 24,9 atkovoto kamuolio ir 4,7 rezultatyvaus perdavimo per 45 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: